Bel ons nu +32 (0)477 20 18 51

Schuine Daken

Expertise

Ook als het schuine daken aankomt hoeft u niet verder te zoeken, Reba is daarvoor dé expert.

Koude, warmte, wind, regen … in België zijn we wel wat gewoon. Daarom is het belangrijk te investeren in een goed dak als bescherming tegen het wispelturige weer. Met behulp van de nieuwste daktechnieken zorgen wij ervoor dat uw woning gevrijwaard blijft van wind en water.

Neem geen genoegen met een dak dat maar half geïsoleerd is. Zeker nu u recht heeft op premies en steunmaatregelen van de overheid hoeft u niet te besparen op kwaliteit.

Zijn er dringend herstellingen nodig aan uw dak?
Contacteer ons voor een vlugge interventie!

Dakisolatie? Goed voor uw portemonee!

Het is cruciaal om uw huis goed te isoleren om warmteverlies zo veel mogelijk te beperken. Het grootste deel van de verwarming van de doorsnee woning verdwijnt immers door muren, ramen, dak en vloeren, waarbij het verlies via het dak gemakkelijk 30% en meer bedraagt.

Door degelijk te isoleren kunt u dus enorm veel besparen op uw energiefactuur en zo houdt u uw woning ’s zomers heerlijk fris en ’s winters lekker warm. Goed voor uw portemonnee én het milieu.

Reba levert uitstekende isolatiemogelijkheden voor uw schuin dak, contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Dakisolatie: Professionele Uitvoering

Uw dakisolatie bewijst pas haar nut, als ze vakkundig geplaatst is. Doe daarom een beroep op Reba. Wij isoleren volgens de regels van de kunst.

Hellend of plat dak? Een dakisolatie is áltijd mogelijk. Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Ook in een bestaande woning loont het zeker de moeite om het dak te isoleren. De Vlaamse overheid beveelt een isolatiedikte van 15 cm of meer aan voor daken, indien er voldoende ruimte beschikbaar is in het dak.

Wist u dat u uw groene investering mag inbrengen bij de belastingen? En in sommige gevallen ontvangt u voor uw dakisolatie ook premiesinformeer snel.

Copyright 2019 REBA BVBA | Webdesign by Zite Media